Nye produkter

Prøvepakke Annonse
Nyheter badge
Bilde av Vendela Instant Glow

Vendela Instant Glow

Prøvepakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Produktet selges som abonnement uten binding. 1 besøk

Vendela's eksklusive hudkrem Instant Glow beroliger og glatter ut huden, og inneholder naturens fineste ingredienser. Få en prøvekrukke med 30 dagers forbruk.

Prøvepakke Annonse
Nyheter badge
Bilde av Vendela SilverDay

Vendela SilverDay

Prøvepakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Produktet selges som abonnement uten binding. 962 besøk

Vendela SilverDay er en eksklusiv dagkrem som bremser aldringsprosessen i huden. Få en prøvekrukke med 30 dagers forbruk.

Vareprøve Annonse
Nyheter badge
Bilde av Stoffprøver til gardiner

Stoffprøver til gardiner

Vareprøve Annonse 470 besøk

Her kan du bestille gratis stoffprøver til alle UNIG-gardiner, og få dem sendt hjem til deg kvitt og fritt.

Prøvepakke Annonse
Bilde av Q10 Aloe Vera & Rose

Q10 Aloe Vera & Rose

Prøvepakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Produktet selges som abonnement uten binding. 808 besøk

Få en prøvekrukke Q10 Aloe Vera & Rose Anti-Aging Cream og en flaske Q10 Aloe Vera & Rose Anti-Aging serum med himmelsk roseduft.

Velkomstpakke Annonse
Bilde av JBL hodetelefoner og bokpakke

JBL hodetelefoner og bokpakke

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Det er ingen kjøpsforpliktelser i klubben, men man må være medlem i ett år.
Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett.
5 besøk

Bli medlem i Bestselgerklubben og få trådløse hodetelefoner fra JBL og en bokpakke med 3 bestselgere i velkomstgave.

Velkomstpakke Annonse
Bilde av Bakesett med 3 bakebøker

Bakesett med 3 bakebøker

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Det er ingen kjøpsforpliktelser i klubben, men man må være medlem i ett år.
Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett.
42 besøk

Bli medlem i Hobbyklubben og få et flott bakesett i 7 deler og 3 valgfrie kake- og bakebøker i velkomstgave.

Populær denne uken

Vareprøve
Bilde av Taste of Nature energibarer

Taste of Nature energibarer

Vareprøve Fri frakt. 13518 besøk

Få en gratis smaksprøve på Taste of Nature energibarer. Sammensatt av frø, frukt og nøtter, alt det som vi helst skal spise mer av.

Kostnadsfritt
Bilde av Nei takk til reklame klistremerke

Nei takk til reklame klistremerke

Kostnadsfritt Fri frakt. 3629 besøk

Naturvernforbundet gir deg gratis klistremerke med «Nei takk til uadressert reklame».

Vareprøve
Bilde av Zignal hårprodukter

Zignal hårprodukter

Vareprøve Fri frakt. 4612 besøk

Bestill gratis vareprøver på Zignal-produkter, som passer til behandling og styling av alle typer frisyrer.

Vareprøve
Bilde av TENA Lady vareprøver

TENA Lady vareprøver

Vareprøve Fri frakt. 1370 besøk

Få gratis Tena vareprøver for kvinner, den ultimate beskyttelsen mot urinlekkasje.

Prøvepakke Annonse
Bilde av Q10 Aloe Vera & Rose

Q10 Aloe Vera & Rose

Prøvepakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Produktet selges som abonnement uten binding. 808 besøk

Få en prøvekrukke Q10 Aloe Vera & Rose Anti-Aging Cream og en flaske Q10 Aloe Vera & Rose Anti-Aging serum med himmelsk roseduft.

Vareprøve
Bilde av Huggies DryNites

Huggies DryNites

Vareprøve Fri frakt. 2788 besøk

Bestill en gratis Huggies DryNites vareprøve som hjelper deg og barnet ditt i forbindelse med sengevæting.

Personvern


Personvern dreier seg om om retten til privatliv og retten til å bestemme over egne personopplysninger. Vareprøver.no følger retningslinjene for GDPR og personopplysningsloven.

Nyhetsbrev

Den eneste personopplysningen vi lagrer er email-adressene som benyttes ved påmelding til vårt nyhetsbrev, samt IP-adressen for å kunne dokumentere hvor påmeldingen har funnet sted.

Vareprøver.no bruker Mailgun som platform til å sende automatiserte, ukentlige nyhetsbrev. Ved påmelding av nyhetsbrevet, godtar du at informasjonen blir overført til Mailgun for prosessering i henhold til deres Privacy Policy og Terms of Service.

  • Email-adressene blir kun brukt til å sende nyhetsbrev med nye produkter og tilbud på nettsiden.
  • Email-adressene blir lagret når brukere fyller ut påmeldingsskjemaet til vårt nyhetsbrev.
  • Når brukeren melder seg av nyhetsbrevet sletter vi også alle personopplysninger.
  • Avmelding gjøres enkelt ved å klikke på avregistreringslinken som finnes nederst i alle nyhetsbrev.
  • Nyhetsbrevet sendes maksimalt én gang per uke.
  • Vareprøver.no deler aldri dine personopplysninger med en tredjepart.

Cookies

Vareprøver.no bruker cookies. Cookies (informasjonskapsler) er små tekstfiler, som blir lagret på brukerens maskin og brukes ofte til å forbedre brukeropplevelsen på en nettside.

Vi bruker cookies blant annet for å beskytte nettsiden mot Cross-Site Request Forgery (CSRF) angrep.

Informasjonen som lagres via cookies inneholder ingen personlig informasjon.

Tredjeparts nettsider

På Vareprøver.no finnes det linker til tredjeparts nettsider. Vi tar ikke ansvar og har ingen kontroll over materialet, innholdet eller behandling av personvern på tredjeparts nettsider.


Vareprøver.no
16. Februar 2019