Nye produkter

Velkomstpakke Annonse
Nyheter badge
Bilde av Barnebok og nattpose fra Easygrow

Barnebok og nattpose fra Easygrow

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Det er ingen kjøpsforpliktelser i klubben, men man må være medlem i ett år.
Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett.
6 besøk

Bli medlem i Bokklubben Barn og få en valgfri barnebok og en grå nattpose fra Easygrow, produsert i deilig og myk Bambusviskose, i velkomstgave.

Velkomstpakke Annonse
Nyheter badge
Bilde av OBH Nordica Smoothie Blender

OBH Nordica Smoothie Blender

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Det er ingen kjøpsforpliktelser i klubben, men man må være medlem i ett år.
Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett.
26 besøk

Bli medlem i Bokklubben Nye Bøker og få en OBH Nordica Smoothie Blender og 2 valgfri bøker i velkomstgave.

Velkomstpakke Annonse
Bilde av Miffy First Light og barnebok

Miffy First Light og barnebok

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Det er ingen kjøpsforpliktelser i klubben, men man må være medlem i ett år.
Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett.
64 besøk

Bli medlem i Bokklubben Barn og få en Miffy First Light og valgfri barnebok i velkomstgave.

Velkomstpakke Annonse
Bilde av Gavekort på 1799 kroner

Gavekort på 1799 kroner

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Det er ingen kjøpsforpliktelser i klubben, men man må være medlem i ett år.
Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett.
115 besøk

Bli medlem i Bokklubben Nye Bøker og få et gavekort på 1799 kr i velkomstgave. Gavekortet kan brukes på utvalgte bøker og produkter.

Velkomstpakke Annonse
Bilde av Dolce Gusto OBLO kaffemaskin

Dolce Gusto OBLO kaffemaskin

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Det er ingen kjøpsforpliktelser i klubben, men man må være medlem i ett år.
Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett.
386 besøk

Bli medlem i Bokklubben Nye Bøker og få en Dolce Gusto OBLO kaffemaskin og en valgfri bok i velkomstgave.

Velkomstpakke Annonse
Bilde av Kjøkkenmaskin med blender

Kjøkkenmaskin med blender

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Det er ingen kjøpsforpliktelser i klubben, men man må være medlem i ett år.
Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett.
673 besøk

Bli medlem i Bokklubben Nye Bøker og få kjøkkenmaskinen Chef Classic, verdt 1499 kr, i velkomstgave. En solid kjøkkenmaskin med blender, stor stålbolle og en rekke nyttige funksjoner.

Populær denne uken

Vareprøve
Bilde av Taste of Nature energibarer

Taste of Nature energibarer

Vareprøve Fri frakt. 13009 besøk

Få en gratis smaksprøve på Taste of Nature energibarer. Sammensatt av frø, frukt og nøtter, alt det som vi helst skal spise mer av.

Vareprøve
Bilde av o.b. ProComfort

o.b. ProComfort

Vareprøve Fri frakt. 5405 besøk

Her kan du bestille en gratis prøvepakke på o.b. ProComfort tamponger. Lett å sette inn og ta ut, takket være det unike SilkTouch-trekket, og de vridde kanalene gir sikker beskyttelse.

Vareprøve
Bilde av Zignal hårprodukter

Zignal hårprodukter

Vareprøve Fri frakt. 4262 besøk

Bestill gratis vareprøver på Zignal-produkter, som passer til behandling og styling av alle typer frisyrer.

Kostnadsfritt
Bilde av BabyBox

BabyBox

Kostnadsfritt Produktet kan hentes hos nærmeste forhandler. 3879 besøk

BabyBox er et gratis tilbud til alle gravide og nybakte foreldre. Boksen er full av vareprøver til både barn og foreldre.

Kostnadsfritt
Bilde av Bleiebøtte

Bleiebøtte

Kostnadsfritt Medlemsskap er gratis. 2138 besøk

Bli medlem i kundeklubben til Barnas Hus og få en gratis bleiebøtte og en rekke andre medlemsfordeler.

Vareprøve
Bilde av Lifeline Care Barn

Lifeline Care Barn

Vareprøve Fri frakt. 2302 besøk

Få en gratis Lifeline Care Barn vareprøve. Dekker barnets daglige behov for både Omega-3 og D-vitamin.

Personvern


Personvern dreier seg om om retten til privatliv og retten til å bestemme over egne personopplysninger. Vareprøver.no følger retningslinjene for GDPR og personopplysningsloven.

Nyhetsbrev

Den eneste personopplysningen vi lagrer er email-adressene som benyttes ved påmelding til vårt nyhetsbrev, samt IP-adressen for å kunne dokumentere hvor påmeldingen har funnet sted.

Vareprøver.no bruker Mailgun som platform til å sende automatiserte, ukentlige nyhetsbrev. Ved påmelding av nyhetsbrevet, godtar du at informasjonen blir overført til Mailgun for prosessering i henhold til deres Privacy Policy og Terms of Service.

  • Email-adressene blir kun brukt til å sende nyhetsbrev med nye produkter og tilbud på nettsiden.
  • Email-adressene blir lagret når brukere fyller ut påmeldingsskjemaet til vårt nyhetsbrev.
  • Når brukeren melder seg av nyhetsbrevet sletter vi også alle personopplysninger.
  • Avmelding gjøres enkelt ved å klikke på avregistreringslinken som finnes nederst i alle nyhetsbrev.
  • Nyhetsbrevet sendes maksimalt én gang per uke.
  • Vareprøver.no deler aldri dine personopplysninger med en tredjepart.

Cookies

Vareprøver.no bruker cookies. Cookies (informasjonskapsler) er små tekstfiler, som blir lagret på brukerens maskin og brukes ofte til å forbedre brukeropplevelsen på en nettside.

Vi bruker cookies blant annet for å beskytte nettsiden mot Cross-Site Request Forgery (CSRF) angrep.

Informasjonen som lagres via cookies inneholder ingen personlig informasjon.

Tredjeparts nettsider

På Vareprøver.no finnes det linker til tredjeparts nettsider. Vi tar ikke ansvar og har ingen kontroll over materialet, innholdet eller behandling av personvern på tredjeparts nettsider.


Vareprøver.no
16. Februar 2019