Meny

Vareprøver.no

Search

Betingelser for bruk

Betingelser for bruk er sist oppdatert den 16. Februar 2019

Vareprøver.no målsetting er å gi en fyldig oversikt over gode tilbud på internett. Dette kan være gratis ting, vareprøver, prøvepakker, prøveabonnement, velkomstpakker eller gode kampanjetilbud.

Vi selger ingen produkter

Vareprøver.no selger ingen av produktene på nettsiden og tar ingen ansvar for noen av produktene. Spørsmål om produktene, bestillinger, avbestillinger og andre henvendelser som har med produktene å gjøre må sendes til det firma som selger produktet.

Denne nettsiden inneholder lenker til og detaljer om tredjeparts nettsider. Vi har ingen ansvar eller kontroll over innholdet eller driften av tredjeparts nettsider. Adgang til bruk av disse nettsidene skjer derfor på eget ansvar.

Les alltid betingelser

Det er viktig at du alltid leser igjennom betingelsene på tredjeparts nettsider (bestillingssiden) til det aktuelle produktet du ønsker, før du bestiller. På den måten er du alltid klar over hvor mye du må betale i porto og ekspedisjonsgebyr og om det er noen forpliktelser.

Feil og mangler

Betingelser som kjøpsforpliktelser, medlemskap og priser på produkter kan endres på sidene vi linker til. Derfor kan vi ikke garantere at betingelser og informasjon om produkter på våre nettsider ikke inneholder feil og mangler.

Produktbeskrivelser

Vi har på ingen måte testet alle produktene på nettsiden. Derfor er produktbeskrivelsene på våre nettsider stort sett basert på beskrivelsen av produktet på de landingssidene vi linker til. I og med at landingssidene kan oppdateres, kan vår beskrivelse være basert på en eldre landingsside.

Bilde av Ikon