Nye produkter

Kostnadsfritt Annonse

Kompensasjon ved flyforsinkelse

Kostnadsfritt Annonse Tjenesten er gratis. 10 besøk

Har ditt fly vært forsinket, overbooket eller avlyst i løpet av de 3 siste årene? Få opp til 5.500 kr i kompensasjon.

Velkomstpakke Annonse

Fevik solseng fra Leve Interiør

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Det er ingen kjøpsforpliktelser i klubben, men man må være medlem i ett år.
Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett.
9 besøk

Bli medlem i Bokklubben Nye Bøker og få en Fevik solseng muldvarp fra Leve Interiør og en valgfri bok, totalt verdt 2198 kr, i velkomstgave.

Kostnadsfritt Annonse

Kompensasjon etter flyforsinkelse

Kostnadsfritt Annonse Tjenesten er gratis. 3 besøk

Som regel har du krav på kompensasjon ved flyforsinkelser. Flyforsinkelse.no hjelper deg med å få den rettsmessige kompensasjon fra flyselskapet.

Velkomstpakke Annonse

Kreafunk aGO høyttaler

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Det er ingen kjøpsforpliktelser i klubben, men man må være medlem i ett år.
Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett.
15 besøk

Bli medlem i Krimklubben og få en aGO bluetooth-høyttaler fra Kreafunk og 3 valgfrie krimbøker i velkomstgave.

Prøveabonnement Annonse

BookBeat gratis i 1 måned

Prøveabonnement Annonse Produktet selges som abonnement uten binding. 15 besøk

Nå kan du prøve BookBeat gratis i 1 måned. På BookBeat finner du titusener av bøker fra helt nye til gamle klassikere.

Velkomstpakke Annonse

Hobbypakke med heklenåler

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Det er ingen kjøpsforpliktelser i klubben, men man må være medlem i ett år.
Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett.
127 besøk

Bli medlem i Hobbyklubben og få en heklepakke med heklenåler, garn, bomullsnett og 3 valgfrie hobbybøker i velkomstgave.

Populær denne uken

Prøvepakke Annonse

ShaiBox for kvinner

Prøvepakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Produktet selges som abonnement uten binding. 6499 besøk

Få en komplett ShaiBox med Shai barberhøvel, 2 refillblader, Shai bikinihøvler, RFSU Intim Easy Shave Gel og toalettmappe.

Prøvepakke Annonse

Beta-Carotene Ambre

Prøvepakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Produktet selges som abonnement uten binding. 2528 besøk

Få en prøvepakke med Beta-Carotene Ambre, et betakarotentilskudd som gir en jevn brunfarge.

Prøvepakke Annonse

FlinkBisk goodiebag

Prøvepakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Produktet selges som abonnement uten binding. 2167 besøk

Få en FlinkBisk goodiebag med leke, tygg, snacks og belønningsbiter som hunden kan kose seg med. Pakken har en verdi på over 500 kr.

Prøvepakke Annonse

GlucoTrim+ og Garcinia+ startpakke

Prøvepakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Produktet selges som abonnement uten binding. 207 besøk

Unikt vekttapssystem som utnytter de kraftfulle fettforbrenningsevnene til de mest populære urteekstraktene, inkludert Garcinia, Glucomannan, Bringebærketoner & Grønn kaffe.

Velkomstpakke Annonse

Chef Classic kjøkkenmaskin

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Det er ingen kjøpsforpliktelser i klubben, men man må være medlem i ett år.
Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett.
439 besøk

Bli medlem i Bokklubben Krim og Spenning og få kjøkkenmaskinen Chef Classic, verdt 1499 kr, i velkomstgave. En solid kjøkkenmaskin med blender, stor stålbolle og en rekke funksjoner.

Prøvepakke Annonse

Redufim Block & Burn

Prøvepakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Produktet selges som abonnement uten binding. 435 besøk

Få en prøvepakke på Redufim Block & Burn som inneholder naturlige virkestoffer som kan stimulere forbrenningen.

Personvern


Personvern dreier seg om om retten til privatliv og retten til å bestemme over egne personopplysninger. Vareprøver.no følger retningslinjene for GDPR og personopplysningsloven.

Nyhetsbrev

Den eneste personopplysningen vi lagrer er email-adressene som benyttes ved påmelding til vårt nyhetsbrev, samt IP-adressen for å kunne dokumentere hvor påmeldingen har funnet sted.

Vareprøver.no bruker Mailgun som platform til å sende automatiserte, ukentlige nyhetsbrev. Ved påmelding av nyhetsbrevet, godtar du at informasjonen blir overført til Mailgun for prosessering i henhold til deres Privacy Policy og Terms of Service.

  • Email-adressene blir kun brukt til å sende nyhetsbrev med nye produkter og tilbud på nettsiden.
  • Email-adressene blir lagret når brukere fyller ut påmeldingsskjemaet til vårt nyhetsbrev.
  • Når brukeren melder seg av nyhetsbrevet sletter vi også alle personopplysninger.
  • Avmelding gjøres enkelt ved å klikke på avregistreringslinken som finnes nederst i alle nyhetsbrev.
  • Nyhetsbrevet sendes maksimalt én gang per uke.
  • Vareprøver.no deler aldri dine personopplysninger med en tredjepart.

Cookies

Vareprøver.no bruker cookies. Cookies (informasjonskapsler) er små tekstfiler, som blir lagret på brukerens maskin og brukes ofte til å forbedre brukeropplevelsen på en nettside.

Vi bruker cookies blant annet for å beskytte nettsiden mot Cross-Site Request Forgery (CSRF) angrep.

Informasjonen som lagres via cookies inneholder ingen personlig informasjon.

Tredjeparts nettsider

På Vareprøver.no finnes det linker til tredjeparts nettsider. Vi tar ikke ansvar og har ingen kontroll over materialet, innholdet eller behandling av personvern på tredjeparts nettsider.


Vareprøver.no
16. Februar 2019