Nye produkter

Startpakke Annonse

FlinkBisk adventsboks

Startpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Abonnement med gratis startpakke.
Du kan når som helst si opp abonnementet.
22 besøk

Få en FlinkBisk adventsboksen og overrask hunden din med en velfylt belønningsboks.

Startpakke Annonse

ShaiBox for kvinner

Startpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Abonnement med gratis startpakke.
Du kan når som helst si opp abonnementet.
7044 besøk

Få en komplett ShaiBox med Shai barberhøvel, ansiktsmasker, fuktighetsgivende dusjsåpe og toalettmappe.

Velkomstpakke Annonse

Babypakke med prompebok

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Det er ingen bindingstid eller kjøpsforpliktelser i klubben. 8 besøk

Bli medlem i Goboken og få en babypakke med morsom prompebok med lyd, bok med skjegg og bart og titt-tei-bok i velkomstgave.

Velkomstpakke Annonse

Kreafunk høyttaler og bokpakke

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Man får medlemsblad 22 ganger i året, hvert blad med presentasjon av en hovedbok. Bøkene må man selv avbestille om man ikke ønsker dem. Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett. Man er ikke forpliktet til å kjøpe noe i klubben, men må være medlem i ett år. 18 besøk

Bli medlem i Bestselgerklubben og få denne stilige trådløse høyttaleren fra Kreafunk og en bokpakke med 3 valgfrie bøker i velkomstgave.

Velkomstpakke Annonse

Juletre med lys

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Det er ingen kjøpsforpliktelser i klubben, men man må være medlem i ett år.
Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett.
12 besøk

Bli medlem i Bokklubben Nye Bøker og få et juletre med lys i metallpotte fra Leve Interiør i velkomstgave.

Velkomstpakke Annonse

Oliven/Brun reisekoffert og bøker

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Det er ingen kjøpsforpliktelser i klubben, men man må være medlem i ett år.
Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett.
21 besøk

Bli medlem i Bokklubben Krim og Spenning og få en oliven/brun Heathrow koffert fra Trotter og 2 valgfrie bøker i velkomstgave.

Populær denne uken

Startpakke Annonse

ShaiBox for kvinner

Startpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Abonnement med gratis startpakke.
Du kan når som helst si opp abonnementet.
7044 besøk

Få en komplett ShaiBox med Shai barberhøvel, ansiktsmasker, fuktighetsgivende dusjsåpe og toalettmappe.

Startpakke Annonse

FlinkBisk adventsboks

Startpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Abonnement med gratis startpakke.
Du kan når som helst si opp abonnementet.
22 besøk

Få en FlinkBisk adventsboksen og overrask hunden din med en velfylt belønningsboks.

Velkomstpakke Annonse

Gavekort på 1500 kr til barnebøker

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Man får medlemsblad 21 ganger i året, hvert blad med presentasjon av en hovedbok. Bøkene må man selv avbestille om man ikke ønsker dem. Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett. Man er ikke forpliktet til å kjøpe noe i klubben, men må være medlem i ett år. 1220 besøk

Bli medlem i Barnas Egen Bokverden og få et gavekort på 1500 kroner i velkomstgave. Gavekortet kan brukes på bøker, leker og andre spennende produkter.

Velkomstpakke Annonse

Tøydamper og krimbokpakke

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Man får medlemsblad 22 ganger i året, hvert blad med presentasjon av en hovedbok. Bøkene må man selv avbestille om man ikke ønsker dem. Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett. Man er ikke forpliktet til å kjøpe noe i klubben, men må være medlem i ett år. 18 besøk

Bli medlem i Krimklubben og få en Nordic Sense tøydamper og 3 valgfri krimbøker i velkomstgave.

Startpakke Annonse

Viagerex

Startpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Abonnement med gratis startpakke.
Du kan når som helst si opp abonnementet.
3513 besøk

Prøv Viagerex i 30 dager, et naturprodukt for økt sexlyst, selvtillit og bedre samleier.

Startpakke Annonse

Beta-Carotene Ambre

Startpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Abonnement med gratis startpakke.
Du kan når som helst si opp abonnementet.
2823 besøk

Få en prøvepakke med Beta-Carotene Ambre, et betakarotentilskudd som gir en jevn brunfarge.

Personvern


Personvern dreier seg om om retten til privatliv og retten til å bestemme over egne personopplysninger. Vareprøver.no følger retningslinjene for GDPR og personopplysningsloven.

Nyhetsbrev

Den eneste personopplysningen vi lagrer er email-adressene som benyttes ved påmelding til vårt nyhetsbrev, samt IP-adressen for å kunne dokumentere hvor påmeldingen har funnet sted.

Vareprøver.no bruker Mailgun som platform til å sende automatiserte, ukentlige nyhetsbrev. Ved påmelding av nyhetsbrevet, godtar du at informasjonen blir overført til Mailgun for prosessering i henhold til deres Privacy Policy og Terms of Service.

  • Email-adressene blir kun brukt til å sende nyhetsbrev med nye produkter og tilbud på nettsiden.
  • Email-adressene blir lagret når brukere fyller ut påmeldingsskjemaet til vårt nyhetsbrev.
  • Når brukeren melder seg av nyhetsbrevet sletter vi også alle personopplysninger.
  • Avmelding gjøres enkelt ved å klikke på avregistreringslinken som finnes nederst i alle nyhetsbrev.
  • Nyhetsbrevet sendes maksimalt én gang per uke.
  • Vareprøver.no deler aldri dine personopplysninger med en tredjepart.

Cookies

Vareprøver.no bruker cookies. Cookies (informasjonskapsler) er små tekstfiler, som blir lagret på brukerens maskin og brukes ofte til å forbedre brukeropplevelsen på en nettside.

Vi bruker cookies blant annet for å beskytte nettsiden mot Cross-Site Request Forgery (CSRF) angrep.

Informasjonen som lagres via cookies inneholder ingen personlig informasjon.

Tredjeparts nettsider

På Vareprøver.no finnes det linker til tredjeparts nettsider. Vi tar ikke ansvar og har ingen kontroll over materialet, innholdet eller behandling av personvern på tredjeparts nettsider.


Vareprøver.no
16. Februar 2019