Nye produkter

Velkomstpakke Annonse
Nyheter badge
Bilde av Yogapakke med meditasjonspute

Yogapakke med meditasjonspute

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Det er ingen kjøpsforpliktelser i klubben, men man må være medlem i ett år.
Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett.
47 besøk

Bli medlem i Energica og få en yogapakke med meditasjonspute, belte til yogaøvelser, utstrekking og tøying, og 3 valgfrie bøker i velkomstgave.

Velkomstpakke Annonse
Nyheter badge
Bilde av Kreafunk aGLOW og 3 bøker

Kreafunk aGLOW og 3 bøker

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Det er ingen kjøpsforpliktelser i klubben, men man må være medlem i ett år.
Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett.
3 besøk

Bli medlem i Bestselgerklubben og få en Kreafunk aGLOW trådløs høyttaler med lampe og 3 valgfrie bestselgere i velkomstgave.

Velkomstpakke Annonse
Nyheter badge
Bilde av Stiga sparkesykkel og barnebøker

Stiga sparkesykkel og barnebøker

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Det er ingen kjøpsforpliktelser i klubben, men man må være medlem i ett år.
Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett.
2 besøk

Bli medlem i Barnas Egen Bokverden og få rosa eller blå Stiga sparkesykkel og 2 valgfri barnebøker i velkomstgave.

Velkomstpakke Annonse
Nyheter badge
Bilde av Heklepakke

Heklepakke

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Det er ingen kjøpsforpliktelser i klubben, men man må være medlem i ett år.
Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett.
1 besøk

Bli medlem i Hobbyklubben og få en heklepakke med gode heklenåler, bomullsnett og tre heklebøker i velkomstgave.

Velkomstpakke Annonse
Nyheter badge
Bilde av Hagepakke med lyslykter

Hagepakke med lyslykter

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Det er ingen kjøpsforpliktelser i klubben, men man må være medlem i ett år.
Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett.
1 besøk

Bli medlem i Hobbyklubben og få 2 lyslykter fra Sirius og 3 dyrke- og hagebøker i velkomstgave.

Velkomstpakke Annonse
Nyheter badge
Bilde av AquaPlay med megabro

AquaPlay med megabro

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Det er ingen kjøpsforpliktelser i klubben, men man må være medlem i ett år.
Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett.
2 besøk

Bli medlem i Bokklubben Barn og få AquaPlay med megabro, verdt 799 kr, i velkomstgave.

Populær denne uken

Prøvepakke Annonse
Bilde av Artro Flex+

Artro Flex+

Prøvepakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Produktet selges som abonnement uten binding. 426 besøk

Bli kvitt leddsmertene med en ArtroFlex+ prøvetube og få mykere og fleksible ledd. Gelen inneholder helt naturlige ingredienser som angriper problemet ved kilden, og hindrer smerten i å oppstå.

Velkomstpakke Annonse
Nyheter badge
Bilde av Yogapakke med meditasjonspute

Yogapakke med meditasjonspute

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Det er ingen kjøpsforpliktelser i klubben, men man må være medlem i ett år.
Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett.
47 besøk

Bli medlem i Energica og få en yogapakke med meditasjonspute, belte til yogaøvelser, utstrekking og tøying, og 3 valgfrie bøker i velkomstgave.

Prøvepakke Annonse
Bilde av Herbal Betakaroten HQ

Herbal Betakaroten HQ

Prøvepakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Produktet selges som abonnement uten binding. 28 besøk

Få en prøvepakke med Herbal Betakaroten HQ, som gir en naturlig gyldenbrun hudfarge.

Prøvepakke Annonse
Bilde av Caviar dagkrem

Caviar dagkrem

Prøvepakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Produktet selges som abonnement uten binding. 633 besøk

Få en prøvekrukke Caviar dagkrem som effektiv bekjemper rynker og aldringstegn. Kremen er meget fuktighetsgivende og har en behagelig duft.

Velkomstpakke Annonse
Bilde av Bakesett med 3 bakebøker

Bakesett med 3 bakebøker

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Det er ingen kjøpsforpliktelser i klubben, men man må være medlem i ett år.
Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett.
48 besøk

Bli medlem i Hobbyklubben og få et flott bakesett i 7 deler og 3 valgfrie kake- og bakebøker i velkomstgave.

Velkomstpakke Annonse
Nyheter badge
Bilde av Kreafunk aGLOW og 3 bøker

Kreafunk aGLOW og 3 bøker

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Det er ingen kjøpsforpliktelser i klubben, men man må være medlem i ett år.
Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett.
3 besøk

Bli medlem i Bestselgerklubben og få en Kreafunk aGLOW trådløs høyttaler med lampe og 3 valgfrie bestselgere i velkomstgave.

Personvern


Personvern dreier seg om om retten til privatliv og retten til å bestemme over egne personopplysninger. Vareprøver.no følger retningslinjene for GDPR og personopplysningsloven.

Nyhetsbrev

Den eneste personopplysningen vi lagrer er email-adressene som benyttes ved påmelding til vårt nyhetsbrev, samt IP-adressen for å kunne dokumentere hvor påmeldingen har funnet sted.

Vareprøver.no bruker Mailgun som platform til å sende automatiserte, ukentlige nyhetsbrev. Ved påmelding av nyhetsbrevet, godtar du at informasjonen blir overført til Mailgun for prosessering i henhold til deres Privacy Policy og Terms of Service.

  • Email-adressene blir kun brukt til å sende nyhetsbrev med nye produkter og tilbud på nettsiden.
  • Email-adressene blir lagret når brukere fyller ut påmeldingsskjemaet til vårt nyhetsbrev.
  • Når brukeren melder seg av nyhetsbrevet sletter vi også alle personopplysninger.
  • Avmelding gjøres enkelt ved å klikke på avregistreringslinken som finnes nederst i alle nyhetsbrev.
  • Nyhetsbrevet sendes maksimalt én gang per uke.
  • Vareprøver.no deler aldri dine personopplysninger med en tredjepart.

Cookies

Vareprøver.no bruker cookies. Cookies (informasjonskapsler) er små tekstfiler, som blir lagret på brukerens maskin og brukes ofte til å forbedre brukeropplevelsen på en nettside.

Vi bruker cookies blant annet for å beskytte nettsiden mot Cross-Site Request Forgery (CSRF) angrep.

Informasjonen som lagres via cookies inneholder ingen personlig informasjon.

Tredjeparts nettsider

På Vareprøver.no finnes det linker til tredjeparts nettsider. Vi tar ikke ansvar og har ingen kontroll over materialet, innholdet eller behandling av personvern på tredjeparts nettsider.


Vareprøver.no
16. Februar 2019