Nye produkter

Prøveabonnement Annonse
Nyheter badge

Wype gratis i 2 måneder

Prøveabonnement Annonse Ingen bindingstid. 397 besøk

Prøv Wype gratis i 2 måneder uten binding, og få tilgang til alle dine favorittmagasiner.

Velkomstpakke Annonse

Aktivitetsklokke og 2 barnebøker

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Det er ingen kjøpsforpliktelser i klubben, men man må være medlem i ett år.
Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett.
8 besøk

Bli medlem i Bokklubben Barn og få en aktivitetsklokke og 2 valgfrie barnebøker i velkomstgave.

Velkomstpakke Annonse

aWIBE ørepropper og 2 nye bøker

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Det er ingen kjøpsforpliktelser i klubben, men man må være medlem i ett år.
Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett.
11 besøk

Bli medlem i Bokklubben Nye Bøker og få hvite aWIBE ørepropper og 2 valgfri bøker i velkomstgave.

Velkomstpakke Annonse

JBL hodetelefoner og bokpakke

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Man får medlemsblad 22 ganger i året, hvert blad med presentasjon av en hovedbok. Bøkene må man selv avbestille om man ikke ønsker dem. Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett. Man er ikke forpliktet til å kjøpe noe i klubben, men må være medlem i ett år. 152 besøk

Bli medlem i Bestselgerklubben og få trådløse hodetelefoner fra JBL og en bokpakke med 3 valgfrie bestselgere i velkomstgave.

Velkomstpakke Annonse

Johanna sengesett fra Høie og bok

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Det er ingen kjøpsforpliktelser i klubben, men man må være medlem i ett år.
Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett.
11 besøk

Bli medlem i Bokklubben Nye Bøker og få 2 stykk Johanna sengesett fra Høie og valgfri bok i velkomstgave.

Velkomstpakke Annonse

Gavekort på 1799 kroner

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Det er ingen kjøpsforpliktelser i klubben, men man må være medlem i ett år.
Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett.
348 besøk

Bli medlem i Bokklubben Nye Bøker og få et gavekort på 1799 kr i velkomstgave. Gavekortet kan brukes på utvalgte bøker og produkter.

Populær denne uken

Velkomstpakke Annonse

JBL hodetelefoner og bokpakke

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Man får medlemsblad 22 ganger i året, hvert blad med presentasjon av en hovedbok. Bøkene må man selv avbestille om man ikke ønsker dem. Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett. Man er ikke forpliktet til å kjøpe noe i klubben, men må være medlem i ett år. 152 besøk

Bli medlem i Bestselgerklubben og få trådløse hodetelefoner fra JBL og en bokpakke med 3 valgfrie bestselgere i velkomstgave.

Startpakke Annonse

FlinkBisk goodiebag

Startpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Abonnement med gratis startpakke.
Du kan når som helst si opp abonnementet.
2546 besøk

Få en FlinkBisk goodiebag med leke, tygg, snacks og belønningsbiter som hunden kan kose seg med. Pakken har en verdi på over 500 kr.

Startpakke Annonse

Dizolve vaskemiddel

Startpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Abonnement med gratis startpakke.
Du kan når som helst si opp abonnementet.
2221 besøk

Få en prøvepakke på vaskemiddel fra Dizolve som holder til 32 tøyvask. Med Dizolve får du mykt og rent tøy selv uten skyllemiddel.

Startpakke Annonse

Gorgeous Bronze Spray Tan

Startpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Abonnement med gratis startpakke.
Du kan når som helst si opp abonnementet.
2448 besøk

Få en Gorgeous Bronze Spray Tan prøvepakke med nok til 10 fulle kroppspåføringer. Gorgeous Bronze Spray Tan er utviklet for å gi deg ekte salongkvalitet hjemme.

Velkomstpakke Annonse

Strikkepakke med garnpakke

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Man får medlemsblad 22 ganger i året, hvert blad med presentasjon av en hovedbok. Bøkene må man selv avbestille om man ikke ønsker dem. Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett. Man er ikke forpliktet til å kjøpe noe i klubben, men må være medlem i ett år. 46 besøk

Bli medlem i Hobbyklubben og få en strikkepakke med deilig garn og oppskrift til Stripefot-sokker fra Hillesvåg, strømpepinner, bomullsnett og 3 valgfrie strikkebøker i velkomstgave.

Startpakke Annonse

Tonsor startpakke

Startpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Abonnement med gratis startpakke.
Du kan når som helst si opp abonnementet.
440 besøk

Få en Tonsor startpakke for menn med barberhøvel, 2 refill barberblader, barberskum og bambus tannbørste.

Personvern


Personvern dreier seg om om retten til privatliv og retten til å bestemme over egne personopplysninger. Vareprøver.no følger retningslinjene for GDPR og personopplysningsloven.

Nyhetsbrev

Den eneste personopplysningen vi lagrer er email-adressene som benyttes ved påmelding til vårt nyhetsbrev, samt IP-adressen for å kunne dokumentere hvor påmeldingen har funnet sted.

Vareprøver.no bruker Mailgun som platform til å sende automatiserte, ukentlige nyhetsbrev. Ved påmelding av nyhetsbrevet, godtar du at informasjonen blir overført til Mailgun for prosessering i henhold til deres Privacy Policy og Terms of Service.

  • Email-adressene blir kun brukt til å sende nyhetsbrev med nye produkter og tilbud på nettsiden.
  • Email-adressene blir lagret når brukere fyller ut påmeldingsskjemaet til vårt nyhetsbrev.
  • Når brukeren melder seg av nyhetsbrevet sletter vi også alle personopplysninger.
  • Avmelding gjøres enkelt ved å klikke på avregistreringslinken som finnes nederst i alle nyhetsbrev.
  • Nyhetsbrevet sendes maksimalt én gang per uke.
  • Vareprøver.no deler aldri dine personopplysninger med en tredjepart.

Cookies

Vareprøver.no bruker cookies. Cookies (informasjonskapsler) er små tekstfiler, som blir lagret på brukerens maskin og brukes ofte til å forbedre brukeropplevelsen på en nettside.

Vi bruker cookies blant annet for å beskytte nettsiden mot Cross-Site Request Forgery (CSRF) angrep.

Informasjonen som lagres via cookies inneholder ingen personlig informasjon.

Tredjeparts nettsider

På Vareprøver.no finnes det linker til tredjeparts nettsider. Vi tar ikke ansvar og har ingen kontroll over materialet, innholdet eller behandling av personvern på tredjeparts nettsider.


Vareprøver.no
16. Februar 2019