Nye produkter

Velkomstpakke Annonse
Nyheter badge

Superfin sypakke

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Man får medlemsblad 22 ganger i året, hvert blad med presentasjon av en hovedbok. Bøkene må man selv avbestille om man ikke ønsker dem. Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett. Man er ikke forpliktet til å kjøpe noe i klubben, men må være medlem i ett år. 51 besøk

Bli medlem i Hobbyklubben og få en superfin sypakke med symappe, knappenåler, knapper og 3 valgfrie sybøker i velkomstgave.

Velkomstpakke Annonse
Nyheter badge

Gryte, duk og 2 gryteunderlag

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Det er ingen kjøpsforpliktelser i klubben, men man må være medlem i ett år.
Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett.
1 besøk

Bli medlem i Bokklubben Nye Bøker og få en rød gryte, juleduk og 2 stykk flotte gryteunderlag i velkomstgave.

Velkomstpakke Annonse
Nyheter badge

3 krimbøker og kvalitetsknivsett

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Man får medlemsblad 22 ganger i året, hvert blad med presentasjon av en hovedbok. Bøkene må man selv avbestille om man ikke ønsker dem. Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett. Man er ikke forpliktet til å kjøpe noe i klubben, men må være medlem i ett år. 552 besøk

Bli medlem i Krimklubben og få 3 krimbøker, 4 kvalitetskniver og en supergod saks fra FISKARS i velkomstgave.

Velkomstpakke Annonse
Nyheter badge

Winter Stories Forest lysestake

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Det er ingen kjøpsforpliktelser i klubben, men man må være medlem i ett år.
Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett.
1 besøk

Bli medlem i Bokklubben Nye Bøker og få en Winter Stories Forest lysestake fra Dottir og 3 valgfri bøker i velkomstgave.

Velkomstpakke Annonse
Nyheter badge

Tøydamper og krimbokpakke

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Man får medlemsblad 22 ganger i året, hvert blad med presentasjon av en hovedbok. Bøkene må man selv avbestille om man ikke ønsker dem. Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett. Man er ikke forpliktet til å kjøpe noe i klubben, men må være medlem i ett år. 3 besøk

Bli medlem i Krimklubben og få en Nordic Sense tøydamper og 3 valgfri krimbøker i velkomstgave.

Velkomstpakke Annonse
Nyheter badge

Mummikrus og 3 barnebøker

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Man får medlemsblad 21 ganger i året, hvert blad med presentasjon av en hovedbok. Bøkene må man selv avbestille om man ikke ønsker dem. Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett. Man er ikke forpliktet til å kjøpe noe i klubben, men må være medlem i ett år. 26 besøk

Bli medlem i Barnas Egen Bokverden og få 2 valgfrie Mummikrus og 3 valgfri barnebøker i velkomstgave.

Populær denne uken

Startpakke Annonse

ShaiBox for kvinner

Startpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Abonnement med gratis startpakke.
Du kan når som helst si opp abonnementet.
6950 besøk

Få en komplett ShaiBox med Shai barberhøvel, 2 refillblader, Shai bikinihøvler, RFSU Intim Easy Shave Gel og toalettmappe.

Velkomstpakke Annonse

1500 kroner til barnebøker

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Det er ingen kjøpsforpliktelser i klubben, men man må være medlem i ett år.
Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett.
1106 besøk

Bli medlem i Bokklubben Barn og få et gavekort på 1500 kr i velkomstgave. Gavekortet kan brukes til populære barnebøker, spennende leker og barneprodukter.

Velkomstpakke Annonse

Mummi babygym og barnebok

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Det er ingen kjøpsforpliktelser i klubben, men man må være medlem i ett år.
Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett.
336 besøk

Bli medlem i Bokklubben Barn og få en Mummi babygym og valgfri barnebok i velkomstgave.

Velkomstpakke Annonse

Babypakke med Mummisekk

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Man får medlemsblad 21 ganger i året, hvert blad med presentasjon av en hovedbok. Bøkene må man selv avbestille om man ikke ønsker dem. Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett. Man er ikke forpliktet til å kjøpe noe i klubben, men må være medlem i ett år. 58 besøk

Barnas Egen Bokverden - Baby gir Mummitrollet stableklosser, Mummisekk og tre søte bøker til nye medlemmer, uten kjøpsforpliktelser.

Velkomstpakke Annonse

Chef Classic kjøkkenmaskin

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Det er ingen kjøpsforpliktelser i klubben, men man må være medlem i ett år.
Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett.
671 besøk

Bli medlem i Bokklubben Krim og Spenning og få kjøkkenmaskinen Chef Classic, verdt 1499 kr, i velkomstgave. En solid kjøkkenmaskin med blender, stor stålbolle og en rekke funksjoner.

Velkomstpakke Annonse

Babypakke med stavmikser

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Man får medlemsblad 21 ganger i året, hvert blad med presentasjon av en hovedbok. Bøkene må man selv avbestille om man ikke ønsker dem. Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett. Man er ikke forpliktet til å kjøpe noe i klubben, men må være medlem i ett år. 331 besøk

Barnas Egen Bokverden - Baby gir en kraftig Braun stavmikser, Babymat, Minsten nusser og Mine første lærekort til nye medlemmer, uten kjøpsforpliktelser.

Personvern


Personvern dreier seg om om retten til privatliv og retten til å bestemme over egne personopplysninger. Vareprøver.no følger retningslinjene for GDPR og personopplysningsloven.

Nyhetsbrev

Den eneste personopplysningen vi lagrer er email-adressene som benyttes ved påmelding til vårt nyhetsbrev, samt IP-adressen for å kunne dokumentere hvor påmeldingen har funnet sted.

Vareprøver.no bruker Mailgun som platform til å sende automatiserte, ukentlige nyhetsbrev. Ved påmelding av nyhetsbrevet, godtar du at informasjonen blir overført til Mailgun for prosessering i henhold til deres Privacy Policy og Terms of Service.

  • Email-adressene blir kun brukt til å sende nyhetsbrev med nye produkter og tilbud på nettsiden.
  • Email-adressene blir lagret når brukere fyller ut påmeldingsskjemaet til vårt nyhetsbrev.
  • Når brukeren melder seg av nyhetsbrevet sletter vi også alle personopplysninger.
  • Avmelding gjøres enkelt ved å klikke på avregistreringslinken som finnes nederst i alle nyhetsbrev.
  • Nyhetsbrevet sendes maksimalt én gang per uke.
  • Vareprøver.no deler aldri dine personopplysninger med en tredjepart.

Cookies

Vareprøver.no bruker cookies. Cookies (informasjonskapsler) er små tekstfiler, som blir lagret på brukerens maskin og brukes ofte til å forbedre brukeropplevelsen på en nettside.

Vi bruker cookies blant annet for å beskytte nettsiden mot Cross-Site Request Forgery (CSRF) angrep.

Informasjonen som lagres via cookies inneholder ingen personlig informasjon.

Tredjeparts nettsider

På Vareprøver.no finnes det linker til tredjeparts nettsider. Vi tar ikke ansvar og har ingen kontroll over materialet, innholdet eller behandling av personvern på tredjeparts nettsider.


Vareprøver.no
16. Februar 2019