Nye produkter

Startpakke Annonse
Nyheter badge

Super Omega-3

Startpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Abonnement med gratis startpakke.
Du kan når som helst si opp abonnementet.
37 besøk

Få en prøvepakke med 60 dagers forbruk av Super Omega-3. Sunt for hjertet, hjerne og øynene.

Velkomstpakke Annonse
Nyheter badge

Oslo trillebag fra Trotter

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Det er ingen kjøpsforpliktelser i klubben, men man må være medlem i ett år.
Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett.
2 besøk

Bli medlem i Bokklubben Nye Bøker og få en Oslo trillebag fra Trotter i velkomstgave.

Velkomstpakke Annonse
Nyheter badge

Wilma sengesett fra Høie og bok

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Det er ingen kjøpsforpliktelser i klubben, men man må være medlem i ett år.
Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett.
2 besøk

Bli medlem i Bokklubben Nye Bøker og få 2 stykk Wilma sengesett fra Høie og valgfri bok i velkomstgave.

Velkomstpakke Annonse

Strandmadrass og 3 nye bøker

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Det er ingen kjøpsforpliktelser i klubben, men man må være medlem i ett år.
Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett.
11 besøk

Bli medlem i Bokklubben Nye Bøker og få en stilig strandmadrass og 3 valgfrie bøker i velkomstgave.

Velkomstpakke Annonse

Cafésett med bord og 2 stoler

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Det er ingen kjøpsforpliktelser i klubben, men man må være medlem i ett år.
Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett.
48 besøk

Bli medlem i Bokklubben Nye Bøker og få et orange cafésett i metall, verdt 2499 kr, i velkomstgave.

Velkomstpakke Annonse

Gratis strøm fra Norges Energi

Velkomstpakke Annonse Ingen bindingstid. 90 besøk

Kampanje hos Norges mest populære strømleverandør. Du får 2 måneder strøm gratis. Det er ingen bindingstid på avtalen!

Populær denne uken

Startpakke Annonse

EZOgreen vaskepulver

Startpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Abonnement med gratis startpakke.
Du kan når som helst si opp abonnementet.
2215 besøk

Få en prøvepakke EZOgreen vaskepulver som holder til 144 vask. Produsert i Norge med norsk moderne teknologi.

Startpakke Annonse

Dizolve vaskemiddel

Startpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Abonnement med gratis startpakke.
Du kan når som helst si opp abonnementet.
2621 besøk

Få en prøvepakke på vaskemiddel fra Dizolve som holder til 32 tøyvask. Med Dizolve får du mykt og rent tøy selv uten skyllemiddel.

Startpakke Annonse

ShaiBox for kvinner

Startpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Abonnement med gratis startpakke.
Du kan når som helst si opp abonnementet.
7984 besøk

Få en komplett ShaiBox med Shai barberhøvel, Bahama Mama Bronzer, fuktighetsgivende dusjsåpe, bodyscrub og toalettmappe.

Velkomstpakke Annonse

2000 kroner til barnebøker

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Det er ingen kjøpsforpliktelser i klubben, men man må være medlem i ett år.
Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett.
1623 besøk

Bli medlem i Bokklubben Barn og få et gavekort på 2000 kr i velkomstgave. Gavekortet kan brukes til populære barnebøker, spennende leker og barneprodukter.

Vareprøve Annonse

Stoffprøver til gardiner

Vareprøve Annonse 660 besøk

Her kan du bestille gratis stoffprøver til alle UNIG-gardiner, og få dem sendt hjem til deg kvitt og fritt.

Velkomstpakke Annonse

Mummi babygym og barnebok

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Det er ingen kjøpsforpliktelser i klubben, men man må være medlem i ett år.
Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett.
566 besøk

Bli medlem i Bokklubben Barn og få en Mummi babygym og valgfri barnebok i velkomstgave.

Personvern


Personvern dreier seg om om retten til privatliv og retten til å bestemme over egne personopplysninger. Vareprøver.no følger retningslinjene for GDPR og personopplysningsloven.

Nyhetsbrev

Den eneste personopplysningen vi lagrer er email-adressene som benyttes ved påmelding til vårt nyhetsbrev, samt IP-adressen for å kunne dokumentere hvor påmeldingen har funnet sted.

Vareprøver.no bruker Mailgun som platform til å sende automatiserte, ukentlige nyhetsbrev. Ved påmelding av nyhetsbrevet, godtar du at informasjonen blir overført til Mailgun for prosessering i henhold til deres Privacy Policy og Terms of Service.

  • Email-adressene blir kun brukt til å sende nyhetsbrev med nye produkter og tilbud på nettsiden.
  • Email-adressene blir lagret når brukere fyller ut påmeldingsskjemaet til vårt nyhetsbrev.
  • Når brukeren melder seg av nyhetsbrevet sletter vi også alle personopplysninger.
  • Avmelding gjøres enkelt ved å klikke på avregistreringslinken som finnes nederst i alle nyhetsbrev.
  • Nyhetsbrevet sendes maksimalt én gang per uke.
  • Vareprøver.no deler aldri dine personopplysninger med en tredjepart.

Cookies

Vareprøver.no bruker cookies. Cookies (informasjonskapsler) er små tekstfiler, som blir lagret på brukerens maskin og brukes ofte til å forbedre brukeropplevelsen på en nettside.

Vi bruker cookies blant annet for å beskytte nettsiden mot Cross-Site Request Forgery (CSRF) angrep.

Informasjonen som lagres via cookies inneholder ingen personlig informasjon.

Tredjeparts nettsider

På Vareprøver.no finnes det linker til tredjeparts nettsider. Vi tar ikke ansvar og har ingen kontroll over materialet, innholdet eller behandling av personvern på tredjeparts nettsider.


Vareprøver.no
16. Februar 2019