Meny
Search

Personvernerklæring

Personvernerklæringen er sist oppdatert den 16. februar 2019

Denne personvernerklæringen beskytter personlige opplysninger når du bruker denne nettsiden. Å beskytte privatlivets fred for alle våre besøkende på nettsiden er av høyeste prioritet for oss. Denne personvernerklæringen forklarer, hvordan vi samler inn, bruker og lagrer dine personlige opplysninger.

Generelt

Personopplysninger er alle opplysninger og vurderinger som kan knyttes til deg som enkeltperson. Når du benytter vår nettside, samler vi inn og behandler slike opplysninger. Det skjer hvis du melder det på vårt nyhetsbrev eller kontakter oss via vårt kontaktskjema. I den grad du selv gir eksplisitt samtykke til dette og selv skriver inn opplysningene, behandles: Navn og e-postadresse. Vi behandler også din IP-adresse ved påmelding til vårt nyhetsbrev.

Sikkerhet

Vi behandler personopplysningene dine sikkert og konfidensielt i samsvar med gjeldende lov, herunder personopplysningsloven med personvernforordningen (GDPR).

Dine opplysninger blir bare brukt til det formålet den ble innsamlet for og vil bli slettet når formålet er oppfylt eller ikke lenger er relevant.

Vi har tatt tekniske og organisatoriske tiltak mot at dine opplysninger ved et uhell eller ulovlig blir slettet, offentliggjort, tapt, gjort kjent for uvedkommende, misbrukt eller på en annen måte behandlet i strid med loven.

Formål

Opplysningene brukes til å identifisere deg som bruker og tilby tjenestene du har bedt om, for eksempel å sende deg vårt nyhetsbrev eller svare på henvendelser via vårt kontaktskjema.

Periode for oppbevaring

Opplysningene lagres i den perioden loven tillater det, og vi sletter dem når de ikke lenger er nødvendig. Oppbevaringsperioden avhenger av opplysningenes art og bakgrunnen for lagring. Det er derfor ikke mulig å spesifisere en generell tidsramme for når opplysningene slettes.

Utlevering av opplysninger til tredjeparter

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det.

Vi bruker en rekke tredjeparter for lagring og behandling av data. Disse behandler informasjon utelukkende på våre vegne og kan ikke bruke dem til egne formål. Vi bruker kun databehandlere i EU eller i land som kan gi dine opplysninger tilstrekkelig beskyttelse.

Informasjonskapsler

Vi bruker nødvendige informasjonskapsler får å få nettsiden til å fungere på en tiltenkt måte. Ved å besøke denne nettsiden, godkjenner du at vi benytter informasjonskapsler i henhold til vår Cookie-erklæring.

Tredjeparts nettsider

Denne nettsiden inneholder lenker til og detaljer om tredjeparts nettsider. Vi har ingen kontroll over og er ikke ansvarlig for tredjeparts nettsiders behandling av personopplysninger eller andre praksiser.

Endringer

Vi kan oppdatere denne personvernerklæring fra tid til annen, ved å legge ut en ny versjon på nettsiden vår. Du bør sjekke denne siden fra tid til annen for å sikre at du godtar endringer i denne policyen. Vi kan varsle deg om endringer i denne personvernerklæring via e-post om nødvendig.

Innsikt og klager

Du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger. Henvendelser om dette kan gjøres til: gdpr@iwmedia.no. Hvis du vil klage over vår behandling av dine personopplysninger, har du også mulighet til å ta kontakt med Datatilsynet.

Hvis du ikke lenger ønsker at vi skal behandle dine personopplysninger eller å begrense behandlingen av dine personopplysninger, kan du sende oss en forespørsel om dette til e-postadressen ovenfor.

Utgiver

Nettsiden eies og publiseres av:

INTERWEB MEDIA AS
Woldbakken 35B
1481 Hagan
NORWAY
E-mail: gdpr@iwmedia.no

Bilde av Ikon