Nye produkter

Velkomstpakke Annonse
Nyheter badge

Skolestart-pakke

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Det er ingen kjøpsforpliktelser i klubben, men man må være medlem i ett år.
Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett.
14 besøk

Bli medlem i Barnas Egen Bokverden og få en stor skolestart-pakke med tegnekoffert, valgfri Bergans tursekk og 3 barnebøker i velkomstgave.

Velkomstpakke Annonse
Nyheter badge

Finse benk fra Heimla

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Det er ingen kjøpsforpliktelser i klubben, men man må være medlem i ett år.
Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett.
29 besøk

Bli medlem i Bokklubben Nye Bøker og få en Finse benk fra Heimla, verdt 1999 kr, i velkomstgave.

Velkomstpakke Annonse
Nyheter badge

Symaskin og 2 bøker

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Det er ingen kjøpsforpliktelser i klubben, men man må være medlem i ett år.
Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett.
10 besøk

Bli medlem i Bokklubben Nye Bøker og få 2 valgfri bøker og en grå Jenny symaskin i velkomstgave.

Prøvepakke

Sølvsokker

Prøvepakke Porto og ekspedisjon tilkommer. Produktet selges som abonnement uten binding. 12 besøk

Prøv ett par sokker med X-static® sølvtråd, som motviker vond lukt fra føttene.

Velkomstpakke Annonse

Beige Julie stol fra Leve Interiør

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Det er ingen kjøpsforpliktelser i klubben, men man må være medlem i ett år.
Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett.
39 besøk

Bli medlem i Bokklubben Nye Bøker og få en beige Julie stol fra Leve Interiør, verdt 1799 kr, i velkomstgave.

Prøvepakke Annonse

Tonsor startpakke

Prøvepakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Produktet selges som abonnement uten binding. 309 besøk

Få en Tonsor startpakke for menn med barberhøvel, 3 refill barberblader og barberskum.

Populær denne uken

Prøvepakke Annonse

Beta-Carotene Ambre

Prøvepakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Produktet selges som abonnement uten binding. 2688 besøk

Få en prøvepakke med Beta-Carotene Ambre, et betakarotentilskudd som gir en jevn brunfarge.

Prøvepakke Annonse

ShaiBox for kvinner

Prøvepakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Produktet selges som abonnement uten binding. 6799 besøk

Få en komplett ShaiBox med Shai barberhøvel, 2 refillblader, Shai bikinihøvler, RFSU Intim Easy Shave Gel og toalettmappe.

Velkomstpakke Annonse
Nyheter badge

Skolestart-pakke

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Det er ingen kjøpsforpliktelser i klubben, men man må være medlem i ett år.
Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett.
14 besøk

Bli medlem i Barnas Egen Bokverden og få en stor skolestart-pakke med tegnekoffert, valgfri Bergans tursekk og 3 barnebøker i velkomstgave.

Prøvepakke Annonse

Artro Flex+

Prøvepakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Produktet selges som abonnement uten binding. 460 besøk

Bli kvitt leddsmertene med en ArtroFlex+ prøvetube og få mykere og fleksible ledd. Gelen inneholder helt naturlige ingredienser som angriper problemet ved kilden, og hindrer smerten i å oppstå.

Prøvepakke Annonse

GlucoTrim+ og Garcinia+ startpakke

Prøvepakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Produktet selges som abonnement uten binding. 278 besøk

Unikt vekttapssystem som utnytter de kraftfulle fettforbrenningsevnene til de mest populære urteekstraktene, inkludert Garcinia, Glucomannan, Bringebærketoner & Grønn kaffe.

Velkomstpakke Annonse
Nyheter badge

Symaskin og 2 bøker

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Det er ingen kjøpsforpliktelser i klubben, men man må være medlem i ett år.
Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett.
10 besøk

Bli medlem i Bokklubben Nye Bøker og få 2 valgfri bøker og en grå Jenny symaskin i velkomstgave.

Personvern


Personvern dreier seg om om retten til privatliv og retten til å bestemme over egne personopplysninger. Vareprøver.no følger retningslinjene for GDPR og personopplysningsloven.

Nyhetsbrev

Den eneste personopplysningen vi lagrer er email-adressene som benyttes ved påmelding til vårt nyhetsbrev, samt IP-adressen for å kunne dokumentere hvor påmeldingen har funnet sted.

Vareprøver.no bruker Mailgun som platform til å sende automatiserte, ukentlige nyhetsbrev. Ved påmelding av nyhetsbrevet, godtar du at informasjonen blir overført til Mailgun for prosessering i henhold til deres Privacy Policy og Terms of Service.

  • Email-adressene blir kun brukt til å sende nyhetsbrev med nye produkter og tilbud på nettsiden.
  • Email-adressene blir lagret når brukere fyller ut påmeldingsskjemaet til vårt nyhetsbrev.
  • Når brukeren melder seg av nyhetsbrevet sletter vi også alle personopplysninger.
  • Avmelding gjøres enkelt ved å klikke på avregistreringslinken som finnes nederst i alle nyhetsbrev.
  • Nyhetsbrevet sendes maksimalt én gang per uke.
  • Vareprøver.no deler aldri dine personopplysninger med en tredjepart.

Cookies

Vareprøver.no bruker cookies. Cookies (informasjonskapsler) er små tekstfiler, som blir lagret på brukerens maskin og brukes ofte til å forbedre brukeropplevelsen på en nettside.

Vi bruker cookies blant annet for å beskytte nettsiden mot Cross-Site Request Forgery (CSRF) angrep.

Informasjonen som lagres via cookies inneholder ingen personlig informasjon.

Tredjeparts nettsider

På Vareprøver.no finnes det linker til tredjeparts nettsider. Vi tar ikke ansvar og har ingen kontroll over materialet, innholdet eller behandling av personvern på tredjeparts nettsider.


Vareprøver.no
16. Februar 2019