Nye produkter

Velkomstpakke Annonse
Nyheter badge
Bilde av Lulu babypakke

Lulu babypakke

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Det er ingen bindingstid eller kjøpsforpliktelser i klubben. 896 besøk

Bli medlem i Goboken og få en Lulu babypakke med spennende ting til din baby i velkomstgave.

Velkomstpakke Annonse
Nyheter badge
Bilde av Bokpakke og DAB+ radio

Bokpakke og DAB+ radio

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Det er ingen kjøpsforpliktelser i klubben, men man må være medlem i ett år.
Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett.
11 besøk

Bli medlem i Bestselgerklubben og få 3 valgfrie bøker og en smart DAB+ radio i velkomstgave.

Velkomstpakke
Nyheter badge
Bilde av Anna servise og 2 bøker

Anna servise og 2 bøker

Velkomstpakke Porto og ekspedisjon tilkommer. Det er ingen kjøpsforpliktelser i klubben, men man må være medlem i ett år.
Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett.
407 besøk

Bli medlem i Bokklubben Nye Bøker og få et Anna servise i 24 deler og 2 valgfri bøker i velkomstgave.

Velkomstpakke Annonse
Nyheter badge
Bilde av Finse benk fra Heimla

Finse benk fra Heimla

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Det er ingen kjøpsforpliktelser i klubben, men man må være medlem i ett år.
Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett.
2 besøk

Bli medlem i Bokklubben Nye Bøker og få en Finse benk fra Heimla, verdt 1999 kr, i velkomstgave.

Velkomstpakke Annonse
Nyheter badge
Bilde av Grå og brun koffert og bøker

Grå og brun koffert og bøker

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Det er ingen kjøpsforpliktelser i klubben, men man må være medlem i ett år.
Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett.
4 besøk

Bli medlem i Bokklubben Krim og Spenning og få en lys grå og brun Heathrow reisekoffert fra Trotter og 2 valgfrie bøker i velkomstgave.

Velkomstpakke Annonse
Nyheter badge
Bilde av Koffertsett med 2 reisekofferter

Koffertsett med 2 reisekofferter

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Det er ingen kjøpsforpliktelser i klubben, men man må være medlem i ett år.
Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett.
27 besøk

Bli medlem i Bokklubben Nye Bøker og få ett midnattsblått koffertsett, verdt 1799 kr, i velkomstgave. Settet består av 2 smarte og lekre trille-kofferter.

Populær denne uken

Vareprøve
Bilde av Taste of Nature energibarer

Taste of Nature energibarer

Vareprøve Fri frakt. 13252 besøk

Få en gratis smaksprøve på Taste of Nature energibarer. Sammensatt av frø, frukt og nøtter, alt det som vi helst skal spise mer av.

Velkomstpakke Annonse
Bilde av Hobbypakke med sokkegarn

Hobbypakke med sokkegarn

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Det er ingen kjøpsforpliktelser i klubben, men man må være medlem i ett år.
Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett.
83 besøk

Bli medlem i Hobbyklubben og få en hobbypakke med Fjord sokkegarn fra Hillesvåg, bomullsnett, strømpepinner i bambus og 3 hobbybøker i velkomstgave.

Vareprøve
Bilde av Zignal hårprodukter

Zignal hårprodukter

Vareprøve Fri frakt. 4421 besøk

Bestill gratis vareprøver på Zignal-produkter, som passer til behandling og styling av alle typer frisyrer.

Kostnadsfritt
Bilde av Nei takk til reklame klistremerke

Nei takk til reklame klistremerke

Kostnadsfritt Fri frakt. 3485 besøk

Naturvernforbundet gir deg gratis klistremerke med «Nei takk til uadressert reklame».

Vareprøve
Bilde av TENA Men vareprøver

TENA Men vareprøver

Vareprøve Fri frakt. 793 besøk

Bestill en gratis Keep Control-prøvepakke fra TENA ved å velge de produktene du ønsker. Tena tilbyr ultimat beskyttelse mot urinlekkasje.

Velkomstpakke Annonse
Bilde av Chef Classic kjøkkenmaskin

Chef Classic kjøkkenmaskin

Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Det er ingen kjøpsforpliktelser i klubben, men man må være medlem i ett år.
Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett.
216 besøk

Bli medlem i Bokklubben Krim og Spenning og få kjøkkenmaskinen Chef Classic, verdt 1499 kr, i velkomstgave. En solid kjøkkenmaskin med blender, stor stålbolle og en rekke funksjoner.

Personvern


Personvern dreier seg om om retten til privatliv og retten til å bestemme over egne personopplysninger. Vareprøver.no følger retningslinjene for GDPR og personopplysningsloven.

Nyhetsbrev

Den eneste personopplysningen vi lagrer er email-adressene som benyttes ved påmelding til vårt nyhetsbrev, samt IP-adressen for å kunne dokumentere hvor påmeldingen har funnet sted.

Vareprøver.no bruker Mailgun som platform til å sende automatiserte, ukentlige nyhetsbrev. Ved påmelding av nyhetsbrevet, godtar du at informasjonen blir overført til Mailgun for prosessering i henhold til deres Privacy Policy og Terms of Service.

  • Email-adressene blir kun brukt til å sende nyhetsbrev med nye produkter og tilbud på nettsiden.
  • Email-adressene blir lagret når brukere fyller ut påmeldingsskjemaet til vårt nyhetsbrev.
  • Når brukeren melder seg av nyhetsbrevet sletter vi også alle personopplysninger.
  • Avmelding gjøres enkelt ved å klikke på avregistreringslinken som finnes nederst i alle nyhetsbrev.
  • Nyhetsbrevet sendes maksimalt én gang per uke.
  • Vareprøver.no deler aldri dine personopplysninger med en tredjepart.

Cookies

Vareprøver.no bruker cookies. Cookies (informasjonskapsler) er små tekstfiler, som blir lagret på brukerens maskin og brukes ofte til å forbedre brukeropplevelsen på en nettside.

Vi bruker cookies blant annet for å beskytte nettsiden mot Cross-Site Request Forgery (CSRF) angrep.

Informasjonen som lagres via cookies inneholder ingen personlig informasjon.

Tredjeparts nettsider

På Vareprøver.no finnes det linker til tredjeparts nettsider. Vi tar ikke ansvar og har ingen kontroll over materialet, innholdet eller behandling av personvern på tredjeparts nettsider.


Vareprøver.no
16. Februar 2019